Bouwt Radio Veronica aan een nieuwe middagshow?

Het begint er steeds meer op te lijken dat Martijn Muijs voor een lange tijd de middagshow gaat presenteren op Radio Veronica. Sinds vandaag heeft hij hulp van Nicky Verhage als sidekick. Ook zijn er allerlei nieuwe items geïntroduceerd en wordt er meer gesproken tijdens de show.

Sinds februari presenteerde Patrick Kicken de middagshow tussen 16 en 20 uur op Radio Veronica. De show werd gekenmerkt door veel muziek en weinig gepraat. Maar Kicken is sinds kort niet meer te horen op Radio Veronica. Volgens het radiostation zit de deejay ziek thuis. Er gaan echter geruchten dat de deejay niet meer terugkeert op Radio Veronica.

Martijn Muijs is nu verhuist van de vroege ochtend naar de middag. Het begint er steeds meer op te lijken dat dit voor langere tijd is, zo niet permanent. Muijs heeft inmiddels al verschillende items geïntroduceerd. Sinds maandag schuift Nicky Verhage aan als sidekick en wordt er flink meer gepraat tijdens de show. Daarmee lijkt definitief afscheid genomen te zijn van de “Meer Muziek Middagshow” zoals Kicken deze maakte.

Verhage was tot voor kort sidekick van Jeroen van Inkel. Maar tussen de twee bleek er steeds minder een klik te zijn. Van Inkel presenteert zijn ochtendshow nu samen met Martijn Zuurveen.

Marktaandeel
Het rommelt momenteel flink achter de schermen bij Radio Veronica. Het marktaandeel van Radio Veronica staat momenteel onder druk. De afgelopen jaren is het marktaandeel fors gedaald. Sinds de recente wijzigingen in februari zijn er nog weinig tekenen van herstel zichtbaar. [Radiowereld.NL]