Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wessel van Diepen terug op Radio 538

Het is inmiddels al meer dan drie jaar geleden dat Wessel van Diepen afscheid nam als host van het programma 538 Dance Department (Van Diepen’s Dance Department red.). Dennis Ruyer heeft de presentatie van het dance-programma op zaterdagavond (20.00 tot 4.00 uur) van hem overgenomen, maar nu is Wessel terug.

Op zaterdag 7 november en 14 november neemt hij tijdelijk plaats achter de microfoon in de 538 studio, vanwege de vakantie van Dennis Ruyer. “Ik heb het met Wessel vaak licht zien worden tijdens de leukste feesten op moederaarde en weet dan ook zeker dat ‘ie de komende weken de beste platen van de dansvloer op de radio tovert. Ik zal tijdens het beklimmen van de Himalaya op het dak van de wereld aan hem denken”, aldus Dennis Ruyer.

Wessel van Diepen was in 1992 medeoprichter van Radio 538 en presenteerde programma’s als ‘Van Diepen Draait Door’, ‘Van Diepen’s Dance Department’ en de ‘Nederlandse Top 40’. In oktober 2006 nam van Diepen afscheid van zijn werkzaamheden als Radio 538 deejay, maar is hij nog steeds wel de vaste stem van het station. [Radiowereld.NL]