Patrick Kicken neemt stokje over van Jeroen Post

HitRadio heeft vanaf vrijdag 1 januari een nieuwe programmering. Zo wordt de HitRadio Top 30 voortaan gepresenteerd door Patrick Kicken die tevens op Radio Veronica te horen is. Patrick Kicken neemt het stokje over van Jeroen Post, die vanaf deze week niet meer te horen is op Hitradio. De HitRadio Top 30 is elke zaterdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur te horen.

De ‘HitRadio Top 30’ is de officiële countdown van de 30 populairste hits van nu en wordt samengesteld door Stichting Nederlandse Top 40. De lijst is gebaseerd op airplay-gegevens van populaire jongerenstations, downloads en waarderingen van nummers via het online HitRadio musicpanel.

Patrick Kicken: “Ik vind het echt super om iedere week de 30 grootste hits van dit moment te gaan draaien, bij het jongste radiostation van Nederland. En dat ik daarnaast ook elke zondagmiddag PK@Hitradio.nl, van 15 tot 17u. blijf presenteren is natuurlijk een geweldige combinatie.”

HitRadio vernieuwt verder onder meer de ClubNight programmering. Juri Verstappen presenteert op vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur zijn ‘HitRadio Hitmix’. Aaron Ross brengt luisteraars ’s nachts tussen 02.00 en 04.00 uur in party-stemming met ‘Defected In The House.’ De overige uren blijft HitRadio non-stop hits draaien. [Radiowereld.NL]