Podcasts Radio 538 erg poppulair

De podcasts van de dance programma’s van Radio 538: ‘Tiësto’s club life’ en ‘538 Dance Departement’ zijn volgens Radio 538 weer erg populair. Sinds afgelopen week is het namelijk weer mogelijk om het totale archief van de podcasts van de website te halen. Voorheen was het alleen mogelijk om de uitzending van de desbetreffende week te downloaden.

Door de enorme toename in de downloads zijn de servers overbelast waardoor het tijdelijk onmogelijk was de podcasts te downloaden. Wereldwijd maken luisteraars inmiddels massaal gebruik van dit nieuwe aanbod.

De site krijgt volgens 538 ineens tienduizenden downloads te verwerken en dat kunnen ook de speciaal ingezette servers niet aan. Daarom heeft het radiostation besloten om per week vijf extra podcasts van de shows op de website te plaatsen totdat het hele archief weer online staat. Liefhebbers kunnen daardoor geleidelijk aan het archief downloaden zonder dat de servers plat gaan. [Radiowereld.NL]