Arjen Grolleman overleden

Arjen Grolleman, presentator van het landelijke radiostation Kink FM, is op woensdag 20 januari op 37 jarige leeftijd zeer plotseling overleden. Arjen voerde samen met Jantien van Tol sinds 2006 het management van het commerciële radiostation Kink FM, waar hij al sinds de start in september 1995 nauw bij betrokken was.

De plotselinge dood van Grolleman komt als een grote schok in de radiowereld. Arjen Grolleman maakte radioprogramma’s bij diverse radiostation waaronder Kink FM, Veronica, Radio 6 en Concertzender.

Tevens was hij stationvoice bij diverse radiozenders in heel Nederland. Grolleman was ook jaren lang de mannelijke stem in de vormgeving van Radio.NL. Daarnaast was hij ook stationvoice van RTL 4 tussen 1999 en 2003 en daarna van RTL5. Ook was hij regelmatig als voice-over te horen van diverse tv-programma’s. Bij RTL Boulevard was hij de vaste vervanger van voice-over Jeroen Kijk in de Vegte.

Bij Kink FM presenteerde hij van maandag tot en met donderdag het radioprogramma Avondland van 17 tot 19 uur. En op zondagavond van 21 uur tot middernacht was hij te horen in het programma X-Rated op Kink FM.

Guido van Nispen, algemeen directeur van Veronica Holding: “In Arjen verliezen we een inspirerende en bevlogen collega die een heel eigen stempel heeft gedrukt op de Nederlandse mediawereld. We zullen ons Arjen blijven herinneren als een fantastische collega en een uniek persoon die met zijn geheel eigen stijl door de jaren heen miljoenen luisteraars heeft weten te boeien.”

Remko van Westerloo, programmadirecteur van RTL 5: “Arjen was een zeer gewaardeerde en gedreven collega die met zijn karakteristieke stemgeluid jarenlang heeft bijgedragen aan de uitstraling en het succes van RTL 5. Wij zijn verdrietig over dit verlies. Onze gedachten gaan uit naar Arjens familie en vrienden en naar zijn collega’s bij Kink FM.” [Radiowereld.NL]