‘Coen en Sander Show’ vanuit Zuid-Afrika op 3FM

Coen en Sander gaan op kosten van de publieke omroep ook naar Johannesburg voor de finale van het WK Voetbal. Al een maand lang gaan de deejays van BNN heel Nederland door om op 3FM verslag te doen van de oranjegekte. Nu Nederland de finale heeft bereikt, willen Coen en Sander het hoogtepunt in Zuid-Afrika ook mee maken.

Het slot van de Coen en Sander WK-Tour vanuit Johannesburg is te horen op vrijdag 9 juli van 16.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 10 en zondag 11 juli van 12.00 tot 15.00 uur op 3FM.

In Zuid-Afrika zullen ze met een mobiele studio door Johannesburg rijden om Oranje een hart onder de riem te steken in de aanloop naar de finale. Ze gaan naar de trainingen van het Nederlands elftal en gaan op pad met de supporters.

Coen Swijnenberg: “In de euforie na de halve finale kreeg ik zowel van BNN als 3FM sms’jes dat we nu echt naar Zuid-Afrika moeten om onze WK-Tour met een klapper af te sluiten. We hebben dit fantastische plan in één dag uit de grond gestampt. Ik kan nog steeds nauwelijks geloven dat ik er zondag bovenop sta als Nederland wereldkampioen wordt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten