Search
Close this search box.

Nieuw op Radio.NL: dossier Buitenreclame

Reclame is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen op radio en televisie en in kranten en tijdschriften, maar ook op straat. Overal in Nederland zijn reclameborden op straat te vinden. Ook diverse media maken hier volop gebruik van. Veel radio- en tv-stations adverteren via billboards om een groter bereik te creëren.

Radio.NL heeft de afgelopen jaren veel foto’s gemaakt van de verschillende manieren waarop radio- en tv-stations op straat adverteren. Daarnaast stelde CBS Outdoor nog tientallen foto’s beschikbaar, waardoor een verzameling van honderden foto’s is ontstaan. Al deze foto’s zijn nu verzameld in een nieuw dossier op Radio.NL: het dossier Buitenreclame.

Van Radio 538 tot Wild FM Hitradio, van Radio Decibel tot Radio Veronica en van RTL4 tot SBS6. Ze zijn allemaal vertegenwoordigd in het dossier buitenreclame op Radio.NL. Maar ook radio- en televisiestations uit het buitenland ontbreken niet. Het dossier buitenreclame is te bereiken via de link onder het kopje ‘Tips- info’ aan de rechterkant van deze site en via Radio.NL/Buitenreclame!

Natuurlijk zal het dossier regelmatig bijgewerkt worden met nieuwe foto’s. Heeft u ook een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld, mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame. [RS/Radio.NL]