Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ruud de Wild definitief naar Radio 538 [Update]

De kogel is definitief door de kerk: Ruud de Wild zit weer op zijn oude vertrouwde plek in de middag bij Radio 538. Maandagmorgen maakte de deejay bij ‘Evers Staat Op’ bekend uit te kijken naar zijn eerste middagshow – ‘Ruuddewild.nl’. Vanaf maandag 4 oktober is Ruud samen met Niek van der Bruggen en Jelte van der Goot van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen.

Ook is er een aantal verschuivingen, zoals Radio.NL al eerder meldde, in de verdere programmering: Jeroen Nieuwenhuize is vanaf 4 oktober van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 tot 16.00 uur. Dennis Ruyer neemt van maandag t/m donderdag van 19.00 tot 21.00 uur plaats achter de microfoon en Barry Paf schuift door naar de late avond van 21.00 tot 00.00 uur.

Lindo Duvall is op zaterdagmiddag van 15.00 tot 18.00 en op zondagmorgen van 08.00 tot 12.00 te horen. Robin Leféber neemt de ochtenduren van Lindo op zaterdag en zondag van 04.00 tot 08.00 over.

Nieuwe namen in de programmering zijn Demi Saulic die de nacht van zondag op maandag van 03.00 tot 06.00 uur te horen zal zijn en Jos Eggink, voorheen te horen op Wild FM Hitradio, die de 4 daaropvolgende nachten dit tijdslot zal presenteren.

Ruud de Wild: “Klootzakken ga je uiteindelijk ook missen! Ik ben blij weer bij mijn oude vertrouwde club te zitten” Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur: “Ruud hoort gewoon in de middag en dan is 538 – met alleen maar toppers-  de beste plek”

Ruud de Wild: “Een ochtendshow doen naast Edwin Evers was een zware opgave. De koek was op, het was tijd voor wat anders. Toen dacht ik, als de middagshow zich aandient, waarom niet”, vertelt Ruud de Wild in Koffietijd.

“538 is mijn liefde en echt mijn ding. Ik ben daar ooit begonnen en blijf terugkomen, dus dan zal er wel iets zijn. Ik heb Radio 538 gemist en het is goed om terug te zijn. Ik heb er heel veel zin in”

Op de vraag waarom hij niet de middag is gaan doen bij Q-music zegt een lachende Ruud de Wild: “Als je toch een switch maakt, dan maar naar de nummer 1. Zo ben ik dan ook wel weer”. Ruud de Wilde kon nog niet zeggen of hij bij RTL ook iets voor tv gaat doen. “Dat weet ik eigenlijk niet” [Radiowereld.NL]