Ferry Maat en Hans Hogendoorn op Radio 6FM

Ferry Maat is zaterdag te gast in het radioprogramma Ochtendhumeur op de lokale omroep Radio 6FM uit Gooi en Eemland. De programmamakers van Ochtendhumeur praten met hem tussen 9.00 en 12.00 uur over zijn vertrek bij Radio Veronica en de plannen waar hij nu mee bezig is. Ook te gast is Hans Hogendoorn: De stem van Radio 1.

Beide radiomakers begonnen hun radio carrière ooit op de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Nadat Radio Noordzee Internationaal net als Radio Veronica haar uitzendingen moest staken in 1974 gingen beiden aan de slag bij de publieke omroep. Ferry Maat bij de Tros en Hans Hogendoorn bij de NOS en Wereldomroep.

Ferry Maat is met name bekend vanwege zijn nu al legendarische radioprogramma “De Soul Show”. Nadat Ferry Maat stopte bij de Tros ging hij aan de slag bij Radio 10, Radio 538, NCRV en Radio Veronica. In Ochtendhumeur zal met beiden worden gesproken over het radiolandschap van vroeger. [Radiowereld.NL]