Henk Westbroek vervangt Robert Jensen

Henk Westbroek is vanaf maandag een week lang te horen als vervanger voor Robert Jensen op Radio Veronica. De inmiddels 58-jarige Henk Westbroek zal komende week de ochtendshow van 06.00 uur tot 09.00 uur presenteren samen met Radio Veronica-deejay Erwin Peters.

Westbroek heeft iedere week het spraakmakende item ‘Westbroeks Top 3’ in de ochtendshow van Robert Jensen. Vanwege de vele enthousiaste reacties van luisteraars op de bijdragen van Henk en de klik tussen de twee programmamakers wordt Westbroek voortaan de vaste vervanger voor Robert Jensen, meldt Radio Veronica.

Henk Westbroek: “Ik voel me net een voetballer die drie jaar lang is blijven doortrainen, bij elke wedstrijd op de bank moest blijven zitten en eindelijk weer een wedstrijdje mee mag doen. Bovendien heb ik altijd al eens een week vroeg op willen staan.”

Uunco Cerfontaine, programmadirecteur Radio Veronica: “Het vinden van een geschikte vervanger voor Robert Jensen is zo makkelijk nog niet. Jensen is een personality met een duidelijke mening en een bijzondere stijl van presenteren. Westbroek beschikt op zijn manier over dezelfde talenten en ik denk dat we daarom een waardige vervanger in huis hebben gehaald. Bovendien vindt hij de muziek van Veronica fantastisch en kan hij het heel goed vinden met co-jock Erwin Peters, dus dat wordt betaald hobbyen voor hem.”

Westbroek is zeker geen onbekende op de radio. Zo presenteerde hij van 1991 tot 2003 op 3FM het radioprogramma Denk Aan Henk. Ook was hij presentator bij Yorin FM en RTV Utrecht. [Radiowereld.NL]