Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wilfred Genee maakt proefuitzending op Radio Veronica

Wilfred Genee heeft vrijdagavond een proefuitzending gemaakt op Radio Veronica. Tussen 23 en 01 uur kroop hij samen met sidekicks Rick Romijn en Niels vaan Baarlen achter de microfoon. Vanaf volgend jaar zijn ze in de middag te horen op het radiostation.

Wilfred Genee maakt proefuitzending op Radio Veronica“Ja, de kop is eraf mannen”, kopte Genee in. “De aller allereerste keer. Voor mij is het natuurlijk nieuw om deze vorm van radio te maken, maar jullie zijn verklonken aan één man natuurlijk met z’n tweeën.

Het is anders”, reageerde Romijn. “Je moet wennen aan elkaar, zoeken. Het is ook mooi, het is fijn, het is ook leuk”, vulde Van Baarlen aan.

Vanaf 7 januari 2019 is Genee elke maandag tot en met donderdag tussen 16 en 18 uur te horen op Radio Veronica met het programma “Veronica Inside.”

De nieuwe Veronica middagshow draagt daarmee dezelfde naam als de populaire voetbaltalkshow, maar zal inhoudelijk naast het laatste voetbalnieuws ook het nieuws van de dag en de lekkerste muziek brengen. Hij krijgt daarbij hulp van Rick Romijn, die sinds kort ook music director van Radio Veronica is, en Niels van Baarlen. Samen zijn zij al jaren de sidekicks van Edwin Evers.

Huidig middagdeejay Niek van der Bruggen verhuist naar zusterstation 538. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio Veronica