Search
Close this search box.

‘Publieke omroep wil Wilfred Genee op de radio’

Een publieke omroep heeft Wilfred Genee een aanbod gedaan om daar radio te komen maken. Dit maakte hij dinsdag bekend in zijn programma “Veronica Inside” op Radio Veronica. “Maar ik heb aangegeven dat ik hier net zit en dat ik hartstikke blij ben.”

‘Publieke omroep wil Wilfred Genee op de radio’ Om welke omroep het gaat wilde Genee niet bekendmaken. “Het was een voorstel waarmee ze onder mijn naam wilden inschrijven.”

Langer?
Daarnaast onthulde Genee dat Radio Veronica het programma het liefst met een uur zou verlengen. “Ik heb vorige week met de directeur gezeten. Die was erg blij met hoe het tot nu toe gaat. En die begon ook gelijk zou het een uurtje langer kunnen.”

De kans dat het programma daadwerkelijk langer wordt lijkt klein. “Dan moet ik thuis zorgen dat ik de echtscheidingspapieren heb klaarliggen”, aldus Genee.

Veronica Inside is sinds januari elke werkdag te horen op Radio Veronica. Van maandag tot en met donderdag presenteert Wilfred Genee het programma, op vrijdagmiddag doet Jan Joost van Gangelen dit. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Radio Veronica