Veronica, 538 en Qmusic beconcurreren elkaar met themalijsten

Radio Veronica, Radio 538 en Qmusic komen volgende week elk een themalijst in de strijd om de luisteraar. Veronica pakt uit met de Album Top 500 Allertijden, 538 met de 00’s Top 538 en Q met de Top 500 van de 90s.

Veronica, 538 en Qmusic beconcurreren elkaar met themalijsten Stemmen voor al deze lijsten kan deze week via de websites van de radiostations.

Radio Veronica trapt zaterdag (8 februari) af met de Album Top 500 Allertijden.

Vorig jaar stond “Ten” van Pearl Jam op de eerste plaats. Welk album dit jaar tot beste wordt verkozen door Veronica en haar luisteraars is op vrijdag 14 februari te horen.

Radio 538 start maandag 10 februari met de tweede editie van de 00’s Top 538. Dit jaar is de lijst ruim een maand naar voren gehaald, want vorig jaar zond 538 de lijst pas eind maart uit. Toen stond “Lose Yourself” van Eminem op 1. Of deze hit dit jaar weer op 1 staat is in de loop van vrijdag 14 februari te horen. De 00s Top 538 wordt elke dag tussen 7 en 19 uur uitgezonden.

Qmusic zendt als eerste themalijst van het jaar de Top 500 van de 90s uit. De lijst is van maandag 10 februari tot en met donderdag 13 februari elke dag tussen 6 en 19 uur te horen. Vorig jaar stond voor het achtste jaar op een rij “Rainbow in the Sky” van DJ Paul Elstak bovenaan. [Radiowereld.NL]
Foto: Pixabay