Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Opleidingscoördinator NPO Radio Timo Kamst vertrekt

Timo Kamst stopt als opleidingscoördinator radio en vertrekt bij de NPO. Dit laat hij weten via Instagram. Kamst vervult deze rol sinds 2009 bij de NPO en in april komt hier een einde aan. Wie hem gaat opvolgen is nog niet bekend.

Opleidingscoördinator NPO Radio Timo Kamst vertrekt Op Instagram blikt Kamst terug op donderdagavond toen Emmely de Wilt de Marconi Talent Award kreeg uit handen van Eva Cleven, die de prijs het jaar daarvoor won.

Dat was een prachtig einde van mijn tijd als opleidingscoördinator radio bij de NPO. In april verlaat ik de NPO na 11 jaar.

Het was magisch om te zien hoe iemand vanaf zijn/haar eerste demo een ontwikkeling maakte tot de prachtige radiomaker die hij/zij is geworden”, vervolgt Kamst. “Per april ga ik iets totaal anders doen, maar dat komt later.

Voordat Kamst aan de slag ging als opleidingscoördinator radio bij de NPO was hij deejay bij onder meer Slam FM, Radio 538 en Yorin FM. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Youtube