Search
Close this search box.

538 Weekend Newz

>> Evers Staat Update met Gordon
Vanochtend is René Froger met pianist te gast om te Live38-en.
Om nog even terug te blikken: Gisteren was de Belgische zanger Eddy Wally jarig en het leek Gordon wel leuk om hem even te bellen. Alseerst was het managment van Eddy aan de beurt, maar die wilde niet meewerken. Zelfs niet toen Gordon opnieuw beldde en zich voordeed als een medewerker van de Britse radio en Eddy Wilde spreken vanwege zijn rol in de film “Free Wally (?)”.

Uiteindelijk lukte het toch om hem thuis te bereiken. Daarnaast ging om 9 uur de site www.eddywally.com compleet plat nadat Gordon het adres op de radio had genoemd.

>> Five
Woensdagavond was Five te gast bij Barry en voor degene die de jongens live willen zien: vanmiddag tijdens de Top 40 zijn ze te bewonderen in de Megadome op de Megafestatie. Ze zullen helaas niet live optreden omdat ze maar met z’n drieën zijn.

Nog even terug naar de Top 40: vanmiddag maak je bij de Top 40 Rebus kans op o.a. het nieuwe album van Birgit (Few like me).

>> Truth Or Dare
Vnavond zal Niels Hoogland in Truth Or Dare niemand minder dan Christine van der Horst (nachtdiva van Yorin) aan de tand voelen. Weet jij welke vraag Niels aan haar moet stellen, surf dan naar www.radio538.nl/niels.
Overigens haalde Emile (tjakka) Ratelband vorige week vrijdag 146 punten. Hij neemt hiermee de leiding over van Sonja Silva (144 ptn). Op de derde plaats staat Winston Post (91 ptn)

>> WeekendRick in de Morgen
Zondag is er weer een Grand Prix (Silverstone) en dat betekend dat je zondagochtend tussen 11 en 12 uur weer een voorbeschouwing krijgt van Olav Mol. Tenminste, als de Britse Telefoonmaatschappij niet zo beroerd is als de Franse.
Verder hoor je de natuurlijk de vaste onderdelen als “winkel=538” (zaterdag), “ken uw kerkklok” (zondag) en “Ben de Fan”.

>> Overige weekendprogramma’s
Zondag hoor je in Juize o.a. een interview met Sisqo. Meer info over Juize vind je op www.radio538.nl/juize
Van Dance Department hebben we helaas nog geen line-up voor zaterdag. Wil je toch weten wie er zaterdag komen draaien, hou dan www.radio538.nl/dancedepartment in de gaten.

>> Zomerhits Top 100
Vergeet niet om nog te stemmen op de Zomerhits Top 100, de enige echte lijst met de grootste zomerhits van de afgelopen jaren. Surf nu naar www.radio538.nl en geef jouw favoriete zomerhits allertijden door.

Zondag 29 juli tussen 12 en 20 uur hoor je het resultaat op 538 in de Zomerhits Top 100, die live vanuit Salou wordt uitgezonden.

Prettig weekend en tot maandag.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama