Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marisa Heutink terug op de regionale radio

Marisa Heutink komt terug op de radio. Bij de regionale publieke omroep Radio Oost wordt ze de nieuwe stem van het radioprogramma ‘Goeiemorgen Overijssel’. Met ingang van maandag 29 november is ze elke werkdag tussen 08.30 en 11.00 uur te horen. “RTV Oost staat met haar innovatieve benadering en frisse kijk dichtbij de kijker/luisteraar. Dat trekt me.” Marisa was eerder te horen op 3FM, Yorin, Caz en Arrow.

Volgens RTV Oost adjunct-directeur Marcel Oude Wesselink kan Radio Oost zich met het aantrekken van Marisa Heutink blijvend onderscheiden als marktleider. “Regionale identiteit, authenticiteit en vakmanschap staan bij Radio Oost voorop. Marisa kan daar volgens ons invulling aan geven. We verwachten dat ze met haar stijl van presenteren een breed publiek voor zich zal innemen’, aldus Oude Wesselink.

Marcel Spijkerman naar Goeiemiddag Overijssel
Marcel Spijkerman, die de afgelopen jaren Goeiemorgen Overijssel presenteerde, verhuist met de komst van Marisa Heutink naar Goeiemiddag Overijssel. Oene Loonstra, lange tijd de vaste presentator van Goeiemiddag Overijssel, zal bij Radio Oost voorlopig niet meer structureel een programma presenteren. Hij gaat radiobijdragen leveren door als reporter met speciale opdrachten Overijssel in te trekken.

In januari 2003 komt Marisa Heutink, ex-vriendin van Giel Beelen, bij 3FM. In 2005 maakt ze de overstap naar het toenmalige Yorin FM. Na het ter ziele gaan van Yorin FM komt ze in dienst bij radiozender Caz. In 2007 stapt ze over naar Arrow Classic Rock. Verder was ze de afgelopen jaren betrokken bij Veronica TV en ze was ook de stem van Arrow Jazz FM. [Radiowereld.NL]