‘De TV Draait Door’ op oudejaarsavond op Ned1

Erik van Muiswinkel neemt dit jaar op 31 december bij de Vara op Ned1 samen met een aantal andere cabaretiers, de traditionele cabaretafsluiter van het televisieseizoen voor zijn rekening met een oudejaarsconference. Daarna is het aan Matthijs van Nieuwkerk om met ‘Het beste van De TV Draait Door 2010’ af te tellen naar het nieuwe jaar.

Oudejaarsconference
De oudejaarsconference ‘Gedoog Hoop & Liefde’ is vrijdagavond 31 december om 21.45 uur op Nederland 1 te zien. De herhaling begint op 1 januari om om 00.10 uur.

Daarin zijn conferences, scènes en liedjes te zien, vertolkt door bekende namen, aangevuld met nieuw talent, zoals Thomas van Luyn, Mike Boddé en Sanne Wallis de Vries, cabaretduo Geen Familie (Niels van der Laan en Jeroen Woe) en Ronald Goedemondt

‘Het beste van De TV Draait Door’
Op oudjaarsavond presenteert Matthijs van Nieuwkerk samen met tafelheer Marc-Marie Huijbrechts ‘Het beste van De TV Draait Door 2010’. Daarin wordt teruggeblikt op de meest opmerkelijke tv-fragmenten die in 2010 in de rubriek ‘De TV Draait Door’ te zien waren.

Aan tafel de gasten die een rol speelden in de filmpjes, onder wie: Jos Houben van het CDA, Britt Dekker, de kandidate van Take Me Out en autocoureur Ronald van de Laar. ‘Het beste van De TV Draait Door 2010’ is op 31 december vanaf 23.10 uur te zien op Nederland 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten