Zwaar ongeluk in Duitsland tijdens liveshow Wedden Dat?

Justin Bieber is flink van de kaart na het aanschouwen van een ongeluk dat plaatsvond tijdens de live tv-uitzending van het Duitse Wedden Dat? De Amerikaanse zanger zou later die avond een optreden geven in de show, maar besloot daarvan af te zien. Zaterdagavond probeerde de 23-jarige Samuel Koch over vijf rijdende auto’s te springen. Bij de vierde auto, die werd bestuurd door zijn vader, ging het fout.

Samuel Koch klapte tegen de voorkant van het voertuig en belandde als een lappenpop op de vloer. Direct brak er paniek uit in de studio, ook bij de gasten Justin Bieber en Robbie Williams. “Duitsland, sorry dat ik niet kon optreden, maar sommige dingen zijn nou eenmaal belangrijker dan een optreden”, laat Bieber weten op Twitter.

“We zijn het er allemaal over eens dat het niet gepast was om ermee door te gaan”, legt het tieneridool uit. “Bid alsjeblieft voor Samuel Koch en zijn familie, terwijl we wachten en hopen op herstel van zijn gezondheid en veiligheid.”

Het Duitse Bild schrijft dat Koch inmiddels is geopereerd en buiten levensgevaar is. Koch wordt momenteel kunstmatig in coma gehouden. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten