Luisteraar laat ‘mini’ op penis tatoeëren

Dat sommige mensen erg ver gaan om een prijs op de radio te winnen, bewees een 39-jarige Duitser afgelopen maandag. Het radiostation 89.0 RTL in Saksen-Anhalt gaf een splinternieuwe auto weg aan de luisteraar die met de gekste tegenprestatie kwam. En dus kwam Andreas Müller op het idee om de naam van de auto op zijn penis te laten tatoeëren.

Luisteraars van het radiostation konden vorige week op de meest unieke tegenprestatie stemmen. Müller kreeg hierbij verreweg de meeste stemmen.

Afgelopen maandagochtend mocht hij zijn prijs in de studio van 89.0 RTL in ontvangst komen nemen: een Mini One ter waarde van 25.000 euro.

Maar voordat hij er mee weg mocht rijden, moest hij wel even zijn tegenprestatie leveren. En dus werd er tatoeëerder opgetrommeld die het woord ‘Mini’ op de penis van de winnaar mocht tatoeëren.

De hele actie was live op de radio te volgen. Duidelijk was te horen dat het geslachtsdeel niet de meest fijne plek is om een tatoeage te laten zetten, maar Müller kon alleen maar denken aan waarom hij het deed: “Als ik eenmaal in de auto zit maakt het me niet meer uit. Dan is de pijn weg en komt het wel weer goed.” De beelden van de tegenprestatie zijn hier te bekijken.

Overigens is het niet de eerste keer dat een radiostation het voor elkaar krijgt dat iemand een tatoeage laat zetten. Vorig jaar lukten Radio 538 nachtdeejays Martijn Muijs en Kimberly van der Berkt het al om een luisteraar zover te krijgen dat het gezicht van Kimberly op zijn lichaam liet zetten. In 2004 zorgde Ruud de Wild ervoor dat actrice Aukje van Ginneken het 538 logo op haar lichaam liet tatoeëren. In ruil hiervoor betaalde hij haar borstvergroting. [RS/Radio.NL]