Zoek
Sluit dit zoekvak.

René Zeedijk wordt Commercieel Directeur Zoom.in

René Zeedijk, voorheen o.a. Commercieel Directeur van Radio 538 en Talpa Radio, wordt Commercieel Directeur Nederland bij Zoom.in. De voormalige Managing Director van Hi-media Nederland (voorheen AdLINK Internet Media) begeeft zich op de markt voor online video advertising. Zeedijk gaat de verkoop van het Nederlandse netwerk van Zoom.in verder uit bouwen.

“Communicatie via het internet is niet meer weg te denken uit de hedendaagse mediamix en daarbinnen blijft het aandeel van video advertising groeien,” aldus Zeedijk die tevens bestuurslid van IAB Nederland is. “De inzet van online video in combinatie met TV leidt tot een aantoonbaar hogere effectiviteit van de reclame. Mijn nieuwe functie bij Zoom.in beschouw ik als een zeer interessante stap in mijn carrière.”

Zeedijk was sinds begin 2008 Managing Director van Hi-media. Daarvoor was hij onder meer Commercieel Directeur van Radio 538 en Talpa Radio. Naast deze werkzaamheden was René in het verleden bestuurslid van MWG en PRE (Platform Radio Exploitanten).

Sales & Marketing Manager Michiel Plugge wordt Sales & Marketing Director en verantwoordelijk voor het hele netwerk van Zoom.in. Hij gaat zich samen met Frank Eijken concentreren op de marketing en sales van Zoom.in in de inmiddels 12 andere landen waar Zoom.in actief is. Plugge werkt al sinds 2000 als Sales & Marketing Manager voor Zoom.in en haar voorloper FinanceTelevision en is daarmee één van de mede-uitvinders van online video in Nederland.

“Met de komst van René versterkt Zoom.in opnieuw de top van het bedrijf,” zegt Zoom.in CEO Jan Riemens. “De video advertising omzet van Zoom.in is in 2010 met ruim de helft gegroeid en het einde van de groei is nog lang niet in zicht. De beheersing van die groei vereist stevig management en die biedt René ons. Wij zijn dus erg blij met zijn komst.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten