Ferry Corsten verhuist van Fresh FM naar Slam FM

Ook Ferry Corsten doet mee aan de stoelendans van dj’s op de radio. Corsten verruilt Fresh FM voor het landelijke radiostation Slam FM. Ook Armin van Buuren en dj Tiësto gingen dit jaar in zee met een nieuw radiostation. Corsten’s Countdown is vanaf vrijdag 4 maart elke week 1 uurtje op Slam FM te horen tussen 22.00 en 23.00 uur. ‘Corsten’s Countdown’ wordt momenteel in meer dan 35 landen wereldwijd uitgezonden.

Van Buuren verliet Slam FM vorige maand. Zijn show ‘A State of Trance’ wordt vanaf vrijdag 4 maart uitgezonden op Radio 538. Tiësto, die jarenlang te horen was op 538, verhuisde op zijn beurt naar 3FM. Daar krijgt de dj vanaf april een eigen show.

“Ik verheug me erg op de samenwerking met Slam FM”, reageert Corsten op het nieuws van zijn verhuizing. “Mijn radioshow past heel goed bij de zender.” In Corsten’s Countdown laat de dj de nieuwste dancetracks horen. Luisteraars van de show kunnen via social media stemmen op hun favorieten, de tien populairste tracks komen in de laatste show van de maand terug.

Menno de Boer, Music & Program Director: “Ferry is een fantastische aanwinst voor het weekend van Slam FM. Hij heeft het unieke talent niet in hokjes te denken en te verbazen met nieuwe sounds en energieke sets. Binnenkort maken we meer nieuwe namen bekend die het Slam FM-weekend verder gaan versterken. De vrijdagavond wordt nóg meer een feest.” [Radio.NL/Novum]