Bevestigd: Rick van Velthuysen naar NPO Radio 2

[Update] Rick van Velthuysen keert definitief terug op FM bij de landelijke zender NPO Radio 2. Hij gaat vanaf januari vier dagen er week voor Powned de uren van 02.00 tot 04.00 uur doen, bijna hetzelfde tijdstip waarop hij tien jaar geleden furore maakte bij Radio 538, met ‘MiddenInDeNachtRick’.

Bevestigd: Rick van Velthuysen naar NPO Radio 2 Zenderbaas Dominique Weesie van omroep Powned gaf al eerder aan zendtijd op NPO Radio 2 te willen.

Begin juli meldde Radio.NL al dat er vergaande gesprekken waren tussen Van Velthuysen en Powned om de uren op Radio 2 te gaan vullen. Het nieuwe programma gaat “RickvanV doet 2” heten.

De inmiddels 56-jarige Van Velthuysen was ook al eerder actief als voiceover voor deze omroep bij diverse tv-programma’s.

Weesie heeft ook al eerder aangegeven dat hij fan is van Rick’s nachtelijke escapades.

Nog voordat de omroep in 2009 zendtijd toegewezen werd gaf hij aan het programma graag op de radio bij Powned te hebben. Een belofte die hij nu, bijna 10 jaar later, lijkt in te gaan lossen. Het is niet bekend of Rick van Velthuysen net zoveel als Prem Radhakishun op NPO Radio 1 gaat verdienen. [Radiowereld.NL]
Foto: NH

Gerelateerde berichten