Search
Close this search box.

Musical radiozender Veronica zonder Lange Frans

Lange Frans was verbaasd toen hij vernam dat hij zijn rol in de musical Herinnert U Zich Deze Nog?! kwijt is. Maandag werd in een persbericht bekendgemaakt dat de rapper geen deel meer uitmaakt van de cast, omdat hij zich vanwege zijn turbulente privéleven niet volledig zou kunnen richten op zijn rol.

“Als je zoiets zegt over mij, wees dan in ieder geval ook eerlijk genoeg om dat te overleggen met mij”, doet een verbouwereerde Frans dinsdag zijn beklag in RTL Boulevard. De rapper ontkent de beschuldigingen dat hij een groot aantal van de repetities heeft gemist. “Ik was er gewoon van ’s ochtends tot ’s avonds laat.”

Lange Frans gaat stappen ondernemen tegen de organisatie achter de musical. “We laten het er niet bij zitten, nee”, zegt hij. Herinnert U Zich Deze Nog?! gaat over de hoogtijdagen van radiozender Veronica. De voorstelling gaat op 14 februari in première in Rotterdam. [Radio.NL/Novum]