Search
Close this search box.

Ron Bisschop is terug bij Kink FM

Na vier jaar zal Ron Bisschop vanaf komende week weer te horen zijn op Kink FM The Alternative. Hij zal in het vervolg op vrijdagavond (tussen 23:00 en 01:00 uur) het nieuwe programma Bennie & The Jets gaan presenteren.

Ron was vanaf het ontstaan van KinkFM, in 1995, als vaste kracht in dienst. Hij presenteerde dagelijks zijn middagprogramma’s en werkte o.a. nog aan het toenmalige dagelijkse rubriekje The Kink Informer. Toen in eind 1996 de HMG besloot afstand te willen doen van Kink FM, is het station overgenomen door de vereniging Veronica. Wel moest het personeel toen verdwijnen. Zo kwam er toen een eind aan de werkzaamheden van Ron Bisschop bij Kink FM.

Nu keert hij terug met het programma Bennie & The Jets. Volgens Kink FM-DJ Arjen Grolleman, die donderdag dit nieuws op de radio meldde, zal het programma worden gevuld met gitaarrock uit het verleden. Vanaf komende week dus op vrijdag vanaf 23:00 uur. (M)