Search
Close this search box.

NIEUWE DRAMASERIE DOEI

Vanaf vandaag (5 jan) 20.55 uur, Nederland 2

De Evangelische Omroep start op 5 januari met de nieuwe 40-delige dramaserie Doei. De serie zal wekelijks te zien zijn. Doei is een frisse, dynamische, snelle en jonge serie over vier meiden, die met hun band (4Tune), aan het begin staan van hun carrière. De serie beschrijft de verschillende levenssituaties waarin de vier meiden zich bevinden. Ze hebben ieder hun eigen problemen, maar de band houdt hen op de been. Elke aflevering is verrassend en nodigt uit de volgende aflevering niet te missen! Op www.doei.tv is vanaf vandaag alle informatie te vinden over de serie, de personages en de komende afleveringen.

5 januari: No business
Na jaren van oefenen, oefenen en nog eens oefenen lijkt het de meidenband 4Tune eindelijk te gaan lukken: een platencontract bij het fameuze platenlabel Polysinc. Maar of ze daar nou wel zo blij mee moeten zijn, is echter de vraag … Bovendien wordt de band met een ander probleem geconfronteerd. Lennart, de vader van Petra, had altijd al moeite met het feit dat zijn dochter in een band wilde zingen. Geheel tegen zijn principes in bezoekt hij het optreden van de meiden. Overtuigd van zijn gelijk dreigt Lennart drastische maatregelen te nemen om zijn dochter op het rechte pad te houden. (M)

Gerelateerde berichten