Patrick Kicken kijkt ochtendshow even aan

Patrick Kicken bekijkt de komende tijd of hij elke werkdag de ochtendshow tussen 06:00 en 09:00 uur van Radio Veronica wil blijven presenteren. De 36-jarige deejay vervangt Robert Jensen, die begin deze maand per direct (na precies zes maanden) moest stoppen als presentator van het ochtendprogramma van de landelijke radiozender.

Kicken, die sinds oktober PK@Veronica presenteerde in de middaguren, gaat maandag van start met de nieuwe ochtendshow van Veronica. Luc van Rooij neemt de uren van Kicken in de middag over van 13.00 tot 16.00 uur.

De uren van Van Rooij tussen 19.00 en 22.00 uur worden overgenomen Silvan Stoet. De uren van Kicken in het weekend worden overgenomen door Jules van Hest die eerder bij Hitradio Veronica te horen was.

Patrick Kicken: “Het is geweldig om te zien hoeveel luisteraars blij zijn dat ik ze wakker maak”, reageert de deejay. “Maar ’s middags de hardwerkende mensen vermaken is ook leuk om te doen, vandaar dat ik nog wacht met een definitief ‘ja’ op de ochtendshow.”

Kicken, die sinds 2004 bij Radio Veronica werkt, had eerder het ochtendprogramma Kicken wordt Wakker. In 2008 stopte hij met dat programma omdat het vroege opstaan hem te veel moeite kostte. [Radio.NL/Novum]