Bijna 2 miljoen kijkers voor Wie is de Mol?

Patrick Stoof was de mol tijdens het elfde seizoen van Wie is de Mol? Dat werd donderdagavond bekend tijdens de finale van het spelprogramma. In totaal keken 1.954.000 mensen naar de laatste aflevering van De Mol. De acteur stond in de finale tegenover presentator Art Rooijakkers, die er met het prijzengeld vandoor ging.

De inhoud van de pot voor Art Rooijakkers was uiteindelijk 19.540 euro. Actrice Soundos El Ahmadi was vorige week de laatste afvaller in het spel.

Wie is de Mol? scoorde begin dit jaar het hoogste kijkcijfer in de historie van het programma. Naar de eerste aflevering keken ruim 1,9 miljoen mensen.

De elfde editie van het programma werd opgenomen in El Salvador. Onder leiding van Pieter Jan Hagens gingen tien kandidaten naar Centraal Amerika. Anna Drijver, Jan Kooijman, Art Rooijakkers, Karin de Groot, Hanna Bervoets, Patrick Stoof, Miryanna van Reeden, Pepijn Gunneweg, Horace Cohen en Soundos El Ahmadi met elkaar de strijd aan op jacht naar de pot én naar de Mol. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten