Nieuw album Kelly Clarkson uitgesteld

De release van het nieuwe album van Kelly Clarkson is uitgesteld tot september. De Amerikaanse Since U Been Gone-zangeres heeft dat laten weten op Facebook.

De release van het nieuwe album van Kelly Clarkson is uitgesteld tot september. De Amerikaanse Since U Been Gone-zangeres heeft dat laten weten op Facebook.

“Ik ben er net achter gekomen dat mijn album pas in september verschijnt. Het album is al opgenomen, maar ik kan het tot die tijd niet uitbrengen”, schrijft de 28-jarige Clarkson. “Ik realiseer me dat dat nog erg lang duurt, maar blijkbaar is dat de beste tijd om het album uit te geven. Ik bied mijn excuses aan voor de vertraging en ik beloof jullie dat het album geweldig klinkt.”

Clarkson werd in 2002 de eerste winnaar van American Idol, de Amerikaanse versie van talentenjacht Idols. Ze is bekend van de hits Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes en My Life Would Suck Without You. Haar laatste album All I Ever Wanted verscheen in 2009.

[Novum]