Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Wild in Elvispak op bruiloft van luisteraars

Ruud de Wild, Niek van der Bruggen en Jelte van der Goot hebben zichzelf in de aanbieding gegooid en gaan aan de slag op de bruiloft van 538 luisteraars Maaike en Leon. Ruud de Wild gaat zingen in een Elvispak, Niek draait muziek en Jelte serveert de hapjes én de drankjes en haalt de lege glazen op.

Het stel stapt op 17 juni in Emmeloord in het huwelijksbootje en het Ruuddewild.nl team (Jelte van der Goot, Ruud de Wild, Niek van der Bruggen) is er ’s avonds tijdens het feest bij.

De twee bruidjes in spé met de meest originele reden mochten op de radio vertellen waarom hun trouwerij een bezoekje verdient. Maaike en Leon kregen de meeste stemmen, mede omdat Ruud bij bruid Maaike de kousenband mag afdoen. [Radiowereld.NL]