Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Oranje Nationaal start met Novum Nieuws

Novum Nieuws verzorgt sinds deze week ook het nieuws op Radio Oranje Nationaal, het nieuwe radiostation dat zich richt op Hollandse muziek. Het regionale radiostation Radio Oranje Nationaal, een afgeleide van het tv-station TV Oranje uit Steenwijk, zendt op de hele uren het Novum Uurnieuws uit, zeven dagen per week.

Radio Oranje Nationaal is een initiatief van Nico Silvius, voormalig directeur van RadioNL, Waterstad FM en City FM en vervangt sinds 16 mei Radio Royaal. Radio Oranje Nationaal is in Noord-Brabant te beluisteren op etherfrequentie 93.6 FM en kabelfrequenties 105.0 FM en 104.1 FM. 

“Radio Oranje Nationaal, een nieuwe lente, een nieuw geluid,” aldus Dominique Makatita, Sales Executive bij Novum Nieuws. “Iedereen kent TV Oranje, wij voelen ons dan ook zeer verheugd dat wij een verfrissende bijdrage mogen leveren aan het radiobroertje. Het is voor ons wederom een teken dat we kwalitatief goed bezig zijn op radiogebied.”

Novum Nieuws is het onafhankelijke multimediale persbureau dat nieuws brengt op een toegankelijke manier. Novum verzorgt radiobulletins op meer dan 200 radiostations in Nederland en daarbuiten. Novum levert het nieuws in tekst, foto, audio en video aan diverse media zoals NRC, Nu.nl, Nieuws.nl, Slam FM, Arrow Jazz FM, RTL Boulevard en MSN. [Radiowereld.NL]