538 DJ Armin van Buuren zeer populair op Youtube

Radio 538 DJ Armin van Buuren staat in de top 40 van meeste bekeken Youtube-video’s aller tijden. In & Out of Love, een samenwerking tussen de DJ en zangeres Sharon den Adel is goed voor ruim 91 miljoen views op Youtube, blijkt uit een lijst op de site van het Britse muziektijdschrift Nme.

Daarmee is de clip goed voor de 35e positie in de top 40. In & Out of Love is een van de singles van het vorige album van de dj, maar is nog steeds de meest bekeken video van Van Buuren. De top 40 bestaat voor de rest vooral uit clips van onder anderen Lady Gaga, Eminem en Justin Bieber.

538 DJ Armin van Buuren is al vier jaar op rij de nummer 1 van de prestigieuze DJ Mag Top 100 en toert momenteel rond de wereld met een show gebaseerd op het vierde album van de superster, Mirage. [Novum/Radio.NL]