Ruud de Wild eenmalig op vrijdag bij Radio 538

Speciaal voor de Ruud de Wild fans, komt vrijdag het authentieke programma ‘Wild in het Weekend’ eenmalig terug op Radio 538. Het radioprogramma ‘Wild in het Weekend’ was in een verleden al te horen van 1992 tot 1997. Het programma was vijf jaar lang een een vast baken van Radio 538, totdat Ruud vertrok naar de concurrent, BNN.

Op de vrijdagavond was voorheen het programma ‘Niels en Froukje’ te horen, maar door het onverwachte vertrek van programma directeur Niels Hoogland, heeft de 38-jarige Froukje de Both geen vaste collega meer. Het radiostation is nog steeds op zoek naar een vervanger van Niels Hoogland.

Daarom luidt 538 deejay Ruud de Wild vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur eenmalig op geheel eigen wijze het weekend in. Speciaal voor zijn oude fans, haalt Ruud nog één keer zijn oude items van zolder. ‘Mijn vrouw is er erg blij mee dat ik dit programma weer ga doen. Weet ze eindelijk eens waar ik ben op vrijdagavond…’, aldus Ruud. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten