Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam TV ook bij KPN en Digitenne abonnees

Naast een radiozender heeft Slam ook een digitaal tv-station. Sinds deze week is het muziekkanaal Slam TV ook toegevoegd aan het aanbod van Digitenne en Interactieve TV van KPN. De tv-zender Slam TV is door alle KPN abonnees te bekijken op kanaal 27 van Digitenne of via Interactieve TV van KPN op kanaal 411.

Al sinds 2007 biedt Slam TV videoclips. Slam: “De uitbreiding in distributie past in de strategie om muziektelevisie voor zoveel mogelijk jongeren en jong volwassenen toegankelijk te maken en een platform te bieden aan zowel gevestigd als nieuw talent.”

“Videoclips zijn de afgelopen tijd bijna compleet verdwenen uit de kanalen in het basisaanbod. Slam TV is muziektelevisie ‘pur sang’, interactief, met de meeste videoclips.

De programmering wordt de komende maanden verder uitgebreid, met als eerste start het dagelijkse programma ‘Slam NL’, wat bestaat uit Nederlands product. Daarnaast kunnen kijkers zelf bepalen welke clips er op Slam TV te zien zijn, zo meldt Jacqueline Bierhorst, Algemeen Directeur Slam FM.

“De afgelopen maanden is er keihard geknokt om Slam TV in Nederland beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk aansluitingen. Deze fantastische uitbreiding van 1,2 miljoen abonnees via Digitenne en Interactieve TV van KPN is pas het begin van nog veel meer goed nieuws.” [Radiowereld.NL]