Aanrijding Ruben Nicolai levert kijkcijferrecord op

De aanrijding van Ruben Nicolai is dinsdagavond door ruim 1,2 miljoen kijkers bekeken. De BNN-presentator werd geraakt door een van de finalisten van De Allerslechtste Chauffeur van Nederland. De beelden werden dinsdagavond uitgezonden en zorgden voor een recordaantal belangstellenden voor het programma, dat normaal minder dan een miljoen kijkers trekt.

Nicolai lag in april een nacht in het ziekenhuis na de aanrijding, maar mankeerde niets. Ook een cameraman werd geraakt door de deelnemer, hij hield alleen een gescheurde lip over aan het ongeval. “Ik heb alleen een beetje pijn in mijn schouder en mijn voet. We hebben allemaal de schrik van ons leven gehad”, vertelde Nicolai destijds.

De beelden van de aanrijding leveren De Allerslechtse Chauffeur van Nederland een kijkcijferrecord op. Het programma was dinsdagavond een van de best bekeken programma’s, in het lijstje van de Stichting Kijkonderzoek staat het op de vierde plek. Alleen het achtuurjournaal, Goede Tijden, Slechte Tijden en Hart van Nederland trokken dinsdag meer kijkers. [Novum/RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten