‘Jennifer Aniston neemt sabbatical voor liefde’

Jennifer Aniston gaat zich een jaar lang concentreren op haar nieuwe liefde Justin Theroux. De actrice neemt in die tijd geen nieuw werk meer aan.

Jennifer Aniston gaat zich een jaar lang concentreren op haar nieuwe liefde Justin Theroux. De actrice neemt in die tijd geen nieuw werk aan, zegt een ingewijde tegen het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Us Weekly.

De 42-jarige actrice promoot momenteel de film Horrible Bosses waarin ze een seksmaniak speelt. De komedie komt op 28 juli in Nederland uit. Daarna moet ze nog de boer op voor haar film Wanderlust waarin ze te zien is naast haar nieuwe vlam. Ze wil tijdens haar sabbatical met Theroux werken aan het script van de muziekfilm The Goree Girls. Aniston wil de film ook produceren. Theroux heeft meegewerkt aan de scenario’s van Iron Man 2 en Rock of Ages met Tom Cruise, die volgend jaar uitkomt. De ingewijde vertelt aan het tijdschrift dat Aniston onder de indruk is van Theroux’ talent om humor te vinden in taai materiaal.

[Novum]