Johnny de Mol met Johan Derksen naar Texas

De nieuwe serie ‘Waar is de Mol?’ start na de zomer op dinsdag 6 september rond 21.30 uur, direct na de interland Finland – Nederland, bij Veronica. Johnny de Mol heeft voor het jubileumseizoen van zijn programma Waar is de Mol? de eerste reizen gemaakt met enkele bekende namen, zoals Johan Derksen en Paul de Leeuw.

Johan Derksen naar Texas
In de eerste aflevering van het vijfde seizoen vertrekt de Veronica-presentator naar de Amerikaanse staat Texas voor een bijzondere reis met Johan Derksen. Het is de vaste vakantiebestemming van de kritische voetbalkenner en hij laat Johnny zien waarom hij er ieder jaar terugkeert.

Katja Römer-Schuurman naar Mongolië
Katja Römer-Schuurman nam Johnny mee naar Mongolië en met niemand minder dan Paul de Leeuw brengt hij een bezoek aan Polen. Voor een stedentrip naar New York reist Johnny met Irene Moors, die daar nog nooit is geweest. Met wie Johnny de Mol nog meer op reis gaat, wordt binnenkort bekendgemaakt. [RadioWereld.NL]