RTL Telekids gaat verder uitbreiden

RTL Telekids gaat uitbreiden bij RTL 8. Dit najaar staat elke doordeweekse dag tussen 15.00 uur en 17.00 uur een gevariëerd middagblok op het menu en ook in de ochtend kunnen kinderen langer blijven kijken. Er komen niet alleen nieuwe afleveringen van bestaande programma’s, maar ook wordt een aantal nieuwe series aan de programmering toegevoegd.

Welke series dat zijn, wordt later deze zomer bekendgemaakt.

De kinderzender RTL Telekids richt zich op kinderen van twee tot negen jaar en hun familie en is geweldloos. Presentatrice Keet is het gezicht van het kidsplatform. RTL Telekids is dagelijks te zien tussen 06.30 uur en 09.30 uur bij RTL 8.

RTL Telekids gaat vanaf dit najaar door tot 10.00 uur & tussen 15.00 uur en 17.00 uur, zaterdag en zondag tussen 06.30 uur en 10.30 uur. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten