Search
Close this search box.

Van Velthuysen voert actie tegen ‘snelwegschutter’

Volgens Radio Veronica durven weggebruikers uit omgeving Rotterdam de weg niet meer op. De afgelopen 2 weken teistert de zogenoemde ‘snelwegschutter’ de snelwegen rond Rotterdam. Radio Veronica deejay Rick van Velthuysen kwam hier tegen in actie. Hij regelde een gepantserde auto voor één van zijn luisteraars.

Rick van Velthuysen had tijdens zijn ochtendshow op Radio Veronica veel luisteraars in de uitzending die zich op de wegen rond Rotterdam niet meer veilig voelen, nu de ´snelwegschutter´ al herhaaldelijk heeft toegeslagen.

Rick van Velthuysen: “Het is absurd dat mensen zich niet meer veilig voelen op de snelwegen rond Rotterdam. Dit is een ludiek protest tegen deze waanzin.”

De oplossing van deze zaak is nog niet in zicht, donderdag werd zelfs bekend dat justitie een beloning van 10.000 euro uitlooft voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de ´snelwegschutter´.

Reden voor Rick om een gepantserde auto (Audi A6) ter beschikking te stellen voor een luisteraar uit de omgeving van Rotterdam. Een luisteraar uit Delft was één van die luisteraars en krijgt de auto maandag samen met een chauffeur de hele dag tot haar beschikking. [RadioWereld.NL]