Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ruud Hendriks naar BNR Nieuwsradio

Ruud Hendriks krijgt een radioprogramma bij de landelijke radiozender BNR Nieuwsradio. Ruud Hendriks gaat een nieuw lunchprogramma op BNR Nieuwsradio presenteren. Hij vormt samen met de al van BNR bekende Rens de Jong en Frits Huffnagel het presentatieteam dat afwisselend iedere dag op locatie een zakelijk actualiteitenprogramma gaat maken.

Ruud Hendriks (52) heeft een lange staat van dienst in de media: als radiopresentator bij Radio Mi Amigo en Radio Caroline, als tv-nieuwsanchor bij de Avro en Veronica.

Ook was hij directeur bij RTL4, NBC Superchannel, Sport7, Endemol en Het Gesprek, en grondlegger van Radio 10 Gold en Skyradio en RvC-lid van Radio 538.

“Radio is een constante liefde in mijn carrière. Nieuws volg ik tot in detail. En het ondernemerschap zit me in het bloed. Dat komt nu allemaal samen in deze fantastische radioformule Zaken doen met…. Met mijn achtergrond dit te mogen doen bij dat enorm ambitieuze BNR: dit voelt alsof de cirkel rond is,” aldus Hendriks.

Zaken doen met…Ruud Hendriks, Rens de Jong of Frits Huffnagel: vanaf 12 september iedere werkdag van 12:30 tot 14:00. [RadioWereld.NL]