Barry Paf tijdelijk niet te horen op Radio 538

Radio 538 deejay Barry Paf is al ruim een maand niet meer te horen op de nummer 1 van Nederland. Daarnaast is hij ook niet meer te zien op 538TV. Aan RTL Boulevard laat de radiozender weten: “De reden dat Barry al even niet te horen is op de radio heeft te maken met een privéaangelegenheid.”

Volgens een persvoorlichter van Radio 538 heeft Barry Paf rust nodig: “Wij respecteren zijn situatie en willen Barry nu gewoon de rust en ruimte geven die hij nodig heeft. Het is straks aan Barry of hij meer duidelijkheid wil geven aan de luisteraars. Wij willen er op dit moment in elk geval geen ruchtbaarheid aan geven.”

Op Radio 538 is Barry is elke zaterdag- en zondagavond te horen tussen 18.00 en 20.00 uur in Barry’s Weekend Vibe. Op TV538 presenteert hij dagelijks de Top 538. Barry zal waarschijnlijk eind mei weer te horen zijn op 538. [Radiowereld.NL]