Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veranderingen in programmering Slam na overname

Bij Slam zijn de afgelopen weken diverse wijzigingen doorgevoerd aan de programmering. Zo is Robin Leféber niet meer op de zender te horen. Het tijdsslot tussen 12 en 16 uur wordt nu ingevuld door Tom van der Weerd. Daarnaast is het urbanprogramma Juize met Jeffrey “Jeff” Enser geschrapt.

Op zondagavond is nu de Slam 40 Non-stop te horen. Het themakanaal Juize van Slam bestaat echter nog wel.

Slam is sinds begin deze maand in handen van RadioCorp en is nu een zusterstation van 100% NL. Sinds afgelopen maandag komen de uitzendingen niet meer vanuit het pand van de 538 Groep in Hilversum, maar vanuit het pand van RadioCorp in Naarden.

Niet alle deejays zijn meegegaan naar de nieuwe eigenaar. Het station wil hier geen verdere details over geven. [Radiowereld.NL]