Wild FM deejay Edwin Noorlander naar Radio 538

Edwin Noorlander, deejay bij de regionale zender Wild FM, maakte donderdag bekend dat hij binnenkort ook bij het landelijke radiostation Radio 538 te horen is. Noorlander presenteert daar vanaf zondag elk weekend van 04.00 tot 08.00 een radioprogramma. Noorlander blijft ook elke dag bij Wild FM Hitradio te horen tussen 10.00 en 13.00 uur.

Robin Leféber schuift op Radio 538 door naar de nacht waar hij dagelijks de uren van 03.00 tot 06.00 voor zijn rekening neemt. Robin Leféber vervangt Jos Eggink die Radio 538 verlaten heeft. Eggink gaat bij een mediabureau aan de slag.

Edwin Noorlander heeft in het verleden al op de 538 DJ School gezeten en momenteel maakt hij elke dag een radioprogramma bij Wild FM Hitradio. Daarnaast is hij ook nog te horen op de lokale zender Megastad FM. [RadioWereld.NL]