Coco Hermans wordt nieuwe Radio Director bij Radio 538

De 30-jarige Coco Hermans wordt per 1 november 2020 de nieuwe Radio Director van Radio 538. Op dit moment is zij nog Content Manager bij NPO Radio 2. Coco neemt het stokje over van Menno de Boer, die volgens Talpa heeft besloten een andere uitdagingen te zoeken.

Coco Hermans wordt nieuwe Radio Director bij Radio 538 Coco Hermans, de vriendin van NPO Radio 2 deejay Frank van ’t Hof, werkte eerder als producer bij Corrino en zenderproducer bij NPO 3FM.

Marc Adriani – Content & Programma Directeur, Radio: ‘Enige tijd geleden heeft Menno mij laten weten dat hij op zoek wil gaan naar een andere, meer vrije rol dan zijn huidige rol bij Radio 538.

In goed overleg hebben we toen besloten dat onze wegen dientengevolge zouden scheiden en zijn we op zoek gegaan naar een opvolger. We gaan Menno als superprettige collega en radioprofessional missen. Hij heeft Radio 538 door een belangrijke periode geloodst.

Hij heeft het vertrek van Evers uitstekend begeleid en stond aan de wieg van de goede start van de nieuwe ochtendshow. Ik wil Menno bedanken voor zijn prestaties, zijn tomeloze energie en inzet en verwelkom Coco als zijn opvolger.

Menno de Boer: ‘Ik heb 538 de afgelopen jaren geleid met veel passie en plezier, in een unieke periode. Radio 538 heeft een sterk team voor én achter de schermen, een mooi bereik en bovenal: Geweldige luisteraars. Er ligt een solide basis voor de toekomst. Dit is voor mij hét moment om de ‘antenne’ aan een ander over te dragen. Ik wil mijn vleugels uitslaan buiten Talpa Network en dat zal ongetwijfeld in het muziek-, media- en/of communicatiedomein zijn.

De Boer is sinds 2013 deejay en music director bij Radio 538, in 2018 werd hij benoemd tot Radio Director. Tussen 2003 en 2006 was hij als deejay ook al verbonden aan de zender.

Al maanden gingen de geruchten dat De Boer wilde stoppen als zenderbaas van Radio 538. Dit werd echter ontkent door Talpa. [Radiowereld.NL]
Foto: 538/Shiobian Dumas

Gerelateerde berichten