Edwin Evers gaat eerste soloalbum uitbrengen

Edwin Evers gaat zijn eerste soloalbum uitbrengen. Dit maakte de voormalige ochtenddeejay van 538 bekend in het programma Jinek. “Ik liep al een tijdje met het idee rond. Als ik ooit een keer tijd had, leek me dat leuk.”

Edwin Evers gaat eerste soloalbum uitbrengen Door de coronacrisis kon Evers met zijn band een tijd lang niet optreden en dus was die tijd er opeens.

“Na een paar weken had ik vijf of zes liedjes en dacht ik: wat ga ik hier eigenlijk mee doen? Ik dacht: ‘ik ga het toch maar opnemen’.” En dus haalde Evers een aantal muzikanten naar zijn huis in Hardenberg.

Op 2 oktober verschijnt het eerste soloalbum van Evers. Bang voor de reacties is hij niet. “Het is aan de ene kant spannend omdat ik iets heel anders ga doen dan waar mensen mij van kennen maar aan de andere kant kan ik dingen ook altijd goed relativeren. Je vindt het leuk of je vindt het niet leuk.” [Radiowereld.NL]