Lindo Duvall naar Radio Decibel

Lindo Duvall keert terug op de radio. Met ingang van dit weekend is de deejay elke zaterdag op het Decibel te horen. Voortaan is hij elke zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur te horen op het regionale station in de Randstad en Eindhoven. Duvall werkte tot mei dit jaar voor Radio 538.

Duvall werkte sinds februari 1998 bij Radio 538. In eerste instantie presenteerde hij het programma ‘LindoRadio’ in het weekend, maar later dat jaar nam hij tijdelijk het ochtendprogramma voor zijn rekening als Ruud de Wild vertrekt bij 538. Sindsdien presenteerde Duvall verschillende programma’s, waaronder Greatest Hits, een nachtprogramma en de middagshow. Begin 2010 was de deejay enige tijd afwezig vanwege een burn-out.

Later keerde hij terug met een programma in op zaterdagmiddag en zondagochtend. In mei 2011 besloten Duvall en Radio 538 uit elkaar te gaan. Nu keert de deejay terug op de radio met een show op de zaterdagmiddag op Radio Decibel. [RS/RadioWereld.NL]