Ziggo met televisieprogramma op Veronica

Ziggo’s Entertainment Experience komt vanaf maandag (21 november) met het tv-programma ‘Entertainment Experience’ op Veronica. Het programma is een interactief social TV magazine over Ziggo’s Entertainment Experience. Het tv-programma geeft een kijkje achter de schermen bij het maken van een professionele film.

Het project is op initiatief van Ziggo tot stand gekomen. Paul Verhoeven maakt met een team van specialisten en op basis van input van het Nederlandse publiek een User Generated film. Via deze website kunnen kijkers op een tweede scherm (tablet, smartphone) deelnemen.

TV experiment
In het televisieprogramma worden de opnames van Verhoeven’s film op de voet gevolgd, worden de deelnemers opgezocht, wordt de zoektocht naar acteertalent gevolgd en blijft men op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het project.

Daarnaast is het televisieprogramma een uniek TV experiment waarin kijkers live via smartphone of tablet onderdelen van de show kunnen ‘liken’ en ‘sharen’. Dat waarderen van het programma is online terug te zien, waardoor er real time interactie is tussen de kijkers en de makers.

Op die manier kunnen kijkers de inhoud delen, waarderen en uiteindelijk ook zelf inhoud toevoegen en voorleggen aan andere kijkers.

Veronica
The Entertainment Experience wordt van maandag tot en met donderdag om 18.00 uur op Veronica uitgezonden. Vanaf 23.30 uur is ook de herhaling op Veronica te zien. Op zaterdag wordt om 23.30 uur een compilatie van de afleveringen van afgelopen week uitgezonden. [RadioWereld.NL]