‘Je hoeft niks meer missen als het om sport gaat’

Sinds 1 december is er een nieuwe sportsite waar sport in beeld bij elkaar word gebracht in één website: SPORTNL. De nieuwe website biedt toegang tot videobeelden van alle sporten. SPORTNL brengt alle sporten bij elkaar, een concept waar kleine of onderbelichte sporten onder de aandacht worden gebracht door het succes van de groten.

Na de release op 1 december bleek dit al een groots succes, sporten welke nooit gevonden werden, trekken de aandacht van veel bezoekers.

SPORTNL biedt ook een platform voor onganisatoren van evenementen om hun evenementen aan te prijzen en de weg naar ticketing en standen aan te bieden.

SPORTNL: “De website brengt de verschillende meningen van diverse media bij elkaar. Bijvoorbeeld de verslaggeving van Telesport en NOS maar ook beelden van particulieren of individuele clubs. Het is een nieuw platform waar partijen met weinig budget toch de weg naar hun evenementen kunnen vinden. Daarnaast word de mogelijkheid geboden aan sponsoren om hun merken te activeren in direct marketing concepten.”

‘Je hoeft niks meer missen als het om sport gaat’
De site brengt veel live beelden zoals onder andere van Autoraces, Paardensport, Schaatsen, Tennis, Tafeltennis, Korfbal, Volleybal, en Watersport. Maar ook sporten als laCrosse, Frisbee, Waterpolo, Kunstschaatsen etc. De nieuwe website is te zien op alle devices denkbaar als PC, Mobiel en tablet. En door de inzet van de laatste technieken ook op de Nettv’s. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten