Beau van Erven Dorens ‘bedreigt’ Ruud de Wild [Update]

Beau van Erven Dorens, al jaren lang geen kijkcijfercanon meer, probeerde bij Ruud de Wild een beetje reclame te maken voor zijn oudejaarsconference op 538. Maar dat ging totaal de verkeerde kant op. Beau ging meteen over de rooie in de uitzending op Radio 538. Volgens Beau is De wild een oplichter en een matennaaier.

Op dit moment zit de SBS-presentator in het midden van zijn voorbereiding van de oudejaarsconference. Vorige week was Beau ook te gast bij Ruud de Wild om over de conference te praten. Toen was Ruud nog vol lof. Dat veranderde daarna. Beau: “Ik heb het al zwaar genoeg”. Beau werd daar via Twitter op geattendeerd en was woest.

Beau van Erven Dorens: “Krijg de tering Ruud de Wild, denk je dat ik voor de lol in jouw fokking show zit. Lik mijn reet, vuile vieze smerige kl**tz*k. Ik zit met jou (g*dverdomme) vorige week aan de telefoon. Jij zou me een beetje steunen met je anti humor. Gisteren kreeg ik tweets dat jij me zit af te zeiken. Wat heb ik aan jou? Helemaal niets. Ik kan net zo goed niet in jouw f*cking show zitten.”

Ruud probeerde daarna Beau iets te kalmeren, maar dat werkte niet meer. Beau: “Ik ben niet boos. Ik kom je even vertellen dat ik je een ongelooflijke eikel vind en dat je mijn reet kan likken. (…) De volgende keer dat ik je zie zal ik even een tand uit je bek slaan. Toedeloe!”

Daarna gooide Beau van Erven Dorens de telefoon op de haak. Ruud: “Dat kan echt niet. Ik heb hier geen woorden voor. Wat een slechte verliezer.” Toen belde Ruud terug. Beau: “Ruud we hebben niets te bespreken. Ik vind jou een oplichter en een matennaaier. Dat vind ik.” Welke gevolgen dit heeft voor Beau van Erven Dorens is nog niet duidelijk.

27 mensen bij repetitie oudejaarsconference
Woensdagavond zat Beau van Erven Dorens, die enkele jaren geleden nog veel kijkers scoorde als presentator, ook in ‘De Wereld Draait Door’. Daar meldde Beau, dat er bij de repetitie van de oudejaarsconference slechts 27 mensen een kaartje hadden gekocht. In de zaal konden bijna 400 mensen. Beau kon daar wel om lachen.

Matthijs van Nieuwkerk maakte ook bekend dat er nog steeds heel veel kaarten beschikbaar zijn voor de oudejaarsconferance van de mislukte tv-presentor. Beau van Erven Dorens maakt de oudejaarsconference in het kader van zijn reportageserie ‘De Wereld van Beau’, wat ook al weinig kijkers trekt. [RadioWereld.NL]

Update
Ruud de Wild snapt niks van de woede-uitbarsting van Beau van Erven Dorens in zijn radioshow. Beau zegt donderdagmorgen tegen Edwin Evers in het programma ‘Evers Staat Op’ erg labiel te zijn, hij hoopt er toch nog uit te komen met De Wild vandaag. Het is nog onduidelijk of De Wild met het ex-kijkcijferkanon te praten na de bedreigingen aan de deejay.

Gerelateerde berichten