Edwin Evers na 7 weken terug op Radio 538

Radio 538 deejay Edwin Evers is aanstaande maandag 30 augustus weer terug van weggeweest! Na een vakantie van maar liefst 7 weken is hij weer iedere doordeweekse ochtend te horen op Radio 538. Samen met sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn is Evers weer live te horen van 06.00 tot 10.00 uur. Op zaterdag is ‘Het beste van Evers Staat Op’ te horen van 8.00 tot 12.00 uur.

Tijdens zijn afwezigheid werd de ochtendshow overgenomen door Radio 538 deejay Tim Klijn en tv-presentator Humberto Tan.

Edwin Evers: “Ik vind zo’n pauze erg prettig en zie het als een stukje zelfbescherming. Ik zit nu bijna 12,5 jaar in de ochtend en na acht of negen jaar begon ik me af te vragen: hoe hou ik dit vol? Met de tv als voorbeeld heb ik voor een zomerstop gekozen, dit jaar zeven weken, vanaf 12 juli. Dan zijn er toch minder luisteraars en kan ik even een compleet ander leven leiden. Voor mij werkt dat heel verfrissend.” [Radiowereld.NL]