Radio 538 genomineerd voor beste radiostation

Radio 538 is genomineerd voor ‘Werelds beste radiostation’. Op donderdag 22 maart, tijdens de 27e editie van de jaarlijkse International Dance Music Awards (IDMA) in Miami, is de uitslag van deze hoogstaande awardshow. Ook de podcast 538 Dance Department van Dennis Ruyer heeft een nominatie voor ‘Werelds beste podcast’.

Het Nederlandse radiostation bevindt zich niet tussen de minste namen. De zender neemt het op tegen onder andere het grootste radiostation van Amerika; Sirius XM en het grootste radiostation van Engeland; BBC Radio 1.

IDMA is een belangrijke awardshow voor de dance en electronische muziekindustrie. Over de hele wereld stemmen ruwweg twee miljoen muziekliefhebbers op hun favoriete dance tracks, radiostation, podcast, DJ’s en nog veel meer. Er zijn 57 verschillende categorieën en Radio 538 heeft een plekje in twee daarvan. Donderdag 22 maart is bekend of Radio 538 zich voor het eerst ‘Werelds beste radiostation’ mag noemen en of Dennis Ruyer van 538 Dance Department de titel ‘Werelds beste podcast’ mag binnenslepen. RadioWereld.NL]